img

Весела Лечева: България е на дъното, защото 10 години един човек я управлява между 2 карета карти и едно мачле

/
/
/
381 Views
loading...
Ще гласуваме и срещу оставките и срещу новите министри, които ще бъдат предложени в пленарната зала, каза депутатката.

България е на дъното, защото 10 години един човек я управлява между две карета карти и едно мачле. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатката от БСП Весела Лечева. „Резултатите са видими – всеки ден избухват мините на това управление. Всички осъзнават, че трябва да има промяна на този модел“, подчерта тя.

„Вече 29 години се говори за червени куфарчета, но това е медийна пушилка. Досега нямаме ясни резултати затова дали ги има и кой ги придоби, как се харчат. Държавата изгради антикорупционни органи, но нищо до този момент не е постигнато като краен резултат“, заяви червената депутатка.

„Оставката на министъра на вътрешните работи Валентин Радев е много закъсняла, тъй като той не изпълнява задълженията си да защитава своите граждани. Всеки сам раздава правосъдие. Ние сме срещу това“, добави тя.

„Виждате как се изразходват средствата за ремонт на пътища! ГЕРБ дойдоха на власт с обещания за повече справедливост, спокойствие и стабилност. Както виждам 10 години по-късно нищо не се е променило. Какво се случва през последните няколко месеца?“, попита Лечева.

Искаме да променим този модел, който доведе България до челните класации за корупция, за бедност, за демографска катастрофа, добави тя.

Ще гласуваме и срещу оставките и срещу новите министри, които ще бъдат предложени в пленарната зала, каза още депутатката.

Източник: Флагман

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!