img

Васко Кеца контузен в катастрофа: Ударихме се лошо в камион

/
/
/
286 Views

„Ей, какво нещо – ако издам нова песен или правя концерт, нито един журналист няма да ме потърси, а сега, като се чу, че съм катастрофирал, над 15 репортери ми се обадиха вече. Вие сте поредната, която звъни! Спокойно – добре съм, жив и здрав!“. 

Така вдигна телефона Васил Найденов. Потърсихме го малко след като от МВР съобщиха, че кола, в която е пътувал, е претърпяла инцидент на магистрала „Тракия“. Певецът катастрофира на магистралата докато пътува към Бургас, където има участие в четвъртък вечер. Автомобилът не е шофиран от него, той се е возил на предната седалка, научи ТРГ.

„Просто имаше камион вдясно. Човекът, който караше „Мерцедес“ пред нас, намали рязко и се ударихме в камиона. Нямаше как да се избегне ударът. За щастие, беше лек“, разказа Найденов пред Lupa.bg.

Самият той не е пострадал тежко от инцидента. По-силно ударил колената си, а по-леко главата. „Но сме живи, което е най-важно. Можеше да е много по-зле“, оптимистично гледа на ситуацията певецът. Щетите по колата, в която се е возил, обаче са големи.

„Да се надяваме, че застрахователите ще платят щетите“, каза звездата на естрадата.

На мястото на катастрофата бързо пристигнали полицаи. Съставили протокол, снели обяснения. Васил Найденов бил категоричен, че въпеки неприятния инцидент, няма да отмени ангажимета си. Веднага след сблъсъка заминал с друга кола за Бургас.

„Не са ме прегледали още доктори. Трябва като пристигнем в града, живот и здраве, да отида на рентген, да ми видят краката. Болят ме – не много, но се усеща една неприятна болка“, казва изпълнителя на „Сбогом, моя любов“.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook