img

Вързаха тенекия на Юксел Кадриев! Водещият си чукна среща с мъж, но… (+ срамна снимка)

/
/
/
425 Views
loading...
Водещият на bTV новините – Юксел Кадриев се разхлажда със студена бира в горещите летни дни, увери се с очите си репортер на „Уикенд”.

Онзи ден журналистът посети столичен ресторант в близост до дома си и обърна няколко големи чаши с пиво, а след повече от час на масата му се появи неизвестен мъж на преклонна възраст. Макар че в заведението се предлага разнообразна храна, Кадриев не поръча нищо за хапване и наблягаше на алкохолните питиета и цигарите. Той остави цели две кутии на масата, за да са му под ръка, и пафкаше папирусите един след друг.

Юксел остана сам близо час и нервно поглеждаше телефона си.

Папарашки снимки на Юксел КадриевРазочарован, че са му вързали тенекия, той посегна към мобилното си устройство и набра нечий номер. След кратък разговор екранният партньор на Виктория Петрова се усмихна широко и продължи да чака. Водещият остана сам на масата около час и тъкмо бе напът да си тръгне, когато в ресторанта се появи негов приятел. Въпросният господин изглеждаше доста по-възрастен от Кадриев, а журналистът искрено се зарадва да го види.

Аверът му също си поръча бира и двамата започнаха да си бъбрят, сякаш отдавна не са се виждали. Прави впечатление, че звездата на Би Ти Ви е в добра форма. Преди време Юксел качи доста килограми заради проблемите си с кръста и липсата на движение, но постепенно е свалил част от излишните тлъстини. Дисковата му херния го докара до три операции, които го приковаха на легло за известен период, ала сега се чувства значително по-добре.

Кадриев е успял да се втали, защото вече е подновил тренировките си във фитнес залата, издават запознати. Той спортува три-четири пъти в седмица, но се старае да не натоварва прекалено кръста си и избягва резките движения. Макар и леки, упражненията му оказват положително влияние и очевидно го тонизират.

От TRG.BG припомняме, че преди доста време изплува срамна снимка на Юксел Кадриев, на която той се е награбил с друг мъж и си разменят парче месо от уста на уста. Вижте я:

срамна снимка на Юксел КадриевИзточник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!