img

Ванга към брат Аргиров: Няма да лъжеш жена си, ке пукнеш

/
/
/
529 Views

Благовест и Светослав Аргирови са най-известните близнаци в страната ни, припомня ТРГ

Още от съвсем малки те се изявяват като солисти на хор „Детска китка“ в родния си град Пловдив, а по-късно завършват Музикалната академия, но с различни специалности – Благовест с виолончело, а Светослав с пиано.

Кариерата им стартира през 1981 г. като дует „Вега“, но истинският им пробив идва, след като се преименуват на Братя Аргирови. Двамата предизвикват истинска истерия, а манията по тях обзема не само родните фенове, но излиза и извън пределите на България.

В разгара на славата си те се срещат с Ванга, която ги шокира с думите си.

Светослав отива при пророчицата със своята съпруга. „С баба Ванга бяхме големи приятели и когато аз заведох жена ми, тя ми каза: „Съпругата ти е ангел и няма да я лъжеш, защото ще пукнеш!“. Сега, какво е видяла, как е видяла – тя всичко виждаше, нищо че беше сляпа, но това бяха думите ѝ. Тя е уникален феномен, няма друг такъв в Европа“, коментира за срещата си с гадателката от Петрич певецът.

Брат му Благовест пък си спомня, че пророчицата му казала, че кариерата им ще бъде успешна. „Тя много обичаше да ѝ пеем народни песни, особено родопската „Заспало е челебийче“, както и „Йовано, Йованке“, допълва той.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook