img

Валя Ахчиева е подложена на грандиозно унижение в БНТ!

/
/
/
666 Views

Валя Ахчиева е принудена да търпи унизителни коментари от свои колеги и още по-унизителни заповеди от своите началници!

Култовото предаване на БНТ „Открито” започна своята 25-та година в ефира, все така водено от шармантната Валя Ахчиева, пише HotArena.net. Тя е едно от емблематичните лица на тази телевизия.

Неумолимият ход на времето обаче не е пожалил секссимвола на микрофона и камерата от 90-те и журналистката е получила сериозни препоръки от продуцентите си да се погрижи за външния си вид. По-конкретно става дума за пищния бюст на севлиевката, който в последните години сериозно се е поддал на силата на гравитацията.

Валя Ахчиева е подложена на грандиозно унижение в БНТ!

Злите езици в телевизията-майка шушукат, че Ахчиева безпардонно е била посъветвана да се подложи на операция за повдигане на гърдите, за да спре да буди жлъчните коментари.

„Валя обича разголените потничета и свободните блузи, но бюстът й вече не е за показване”, одумват я в телевизията-майка, пише „Уикенд“.

На 23 април Валя Ахчиева ще навърши 58 г. Въпреки че приближава скоростно 60-те, журналистката няма никакво намерение да се предава пред по-младите си колежки.

Затова по всяка вероятност ще изпълни заповедите на шефовете си и ще се подмлади с нов бюст. Нищо чудно дори да го уголеми, за да хваща още повече окото на зрителя.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook