img

Валентин Кулагин се изръси с 15 бона и остана почти без нос

/
/
/
378 Views

Валентин Кулагин се изръси с 15 бона за операция на носа, научи trg

Манията за тънки и малки носове май изцяло е завладяла гилдията на т.нар. ни „звезди“. Валентин Кулагин е поредният, който смая последователите си в мрежата с променена визия.

Хейтъри шушукат, че гримьорът от Хасково е последвал примера на Преслава и е легнал под ножа, за да му окастрят обонятелния орган. Ако е вярно и това не е просто фотошоп, то кастренето си е било доста сериозно, направо с теслата…

Носът на Кулагин изглежда направо смешен на фона на лицето му. Пропорциите са тотално сбъркани като размерът на нослето не отива на чертите му. Не е ясно кой е прекалил повече – той или Преси, но Валентин все пак можем да го разпознаем.

Припомняме, че щом Преслава се появи за първи път в мрежата с новия си обонятелен орган, настана всеобщ шок и ужас. Дори най-заклетите й фенове я укориха за безумието и ревнаха в един глас, че се е превърнала в копие на Галена.

Валентин Кулагин се изръси с 15 бона (2)

Колкото до Кулагин – от фотото, което виждаме, несполучливата операция на носа е изкривила дори чертите му. Това, разбира се, не е първата подобна интервенция на гримьора. Той се радва на подобрени устни, скули и брадичка.

Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook