img

Валентин Кулагин: Гала продължава да ме разсмива със своята посредственост!

/
/
/
146 Views
loading...

Валентин Кулагин се надсмя над Гала и колегите й, видя ТРГ!

Гримьорът Валентин Кулагин закъсня с два месеца, но все пак се присмя на Гала за големия й гаф с порноактрисата. Полуруснакът написа унизителен за водещата и целия й екип в „На кафе“ пост във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

„Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със своята неинформираност, неточност и посредственост. Това се случва, когато събереш кокошки от кол и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява. Изключваме Патрашкова, въпреки че покрай сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, вечно коментират теми, в които са невежи. Смешно си е до един момент, но да говориш небивалици в национален ефир може да бъде много подвеждащо за големи обеми от хора.

И ако нямат време да се подготвят адекватно по темата, нека по-добре не я разискват.“ – разкри гледната си точка нежният гримьор.

Припомняме, че през ноември Гала стана за смях, когато в предаването си се възхити на звездата от филми за възрастни Саша Грей, мислейки я за Сашка от Сливница – работила за НАСА, но върнала се в България. Интернет веднага гръмна с фалшивата новина и на следващия ден водещата си призна грешката, допусната по крайно наивен начин.

Кулагин обаче умело използва тази случка, за да си го върне на Гала и колегите й. По време на „ВИП Брадър“ коментарите в „На кафе“ за него бяха доста осъдителни и това може би го е подразнило.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!