img

В семейство се родили 6 момичета наведнъж. Как изглеждат след 37 години:

/
/
/
462 Views

Представете си радостта на двама души, на които лекарите казват, че никога няма да имат собствени деца, а след това, o чудо, те все пак стават родители на шест момичета! Дълги години светът следи историята на Греъм и Джанет Уолтън и техните шест прекрасни дъщери, които вече успяха да пораснат.

Чудното раждане

Джанет и Греъм Уолтън били загубили надежда да имат собствено дете. Двойката посетила в много клиники и се консултирала с много специалисти, но всички казвали едно и също: „Уолтън нямат шанс да заченат дете“.

Всъщност двойката обмисляла осиновяване, докато един ден Джанет не разбрала, че е бременна. Джанет и Греъм не можели да повярват, тъй като се опитвали да имат бебе в продължение на пет години.

семейство-с-шест-дъщери

Няколко седмици по-късно щастливата жена отишла в болницата за ултразвук. Джанет изобщо не се притеснявала, защото имала чувството, че всичко с детето й ще бъде наред.

Когато обаче специалистът направил теста и впоследствие веднага се обадил на лекаря, настроението на Джанет започнало да се променя. Накрая тя попитала какво става. Отговорът на лекаря бил напълно неочакван. Той казал: „Това определено е многоплодна бременност. Имате шест деца.“

Джанет и Греъм не можели да изразят радостта си с думи. На следващия ден, вместо да отиде на работа, Джанет била приета в болницата и останала в болницата до края на бременността си.

шест-дъщери

Преди раждането целият персонал се подготвил за операцията. Джанет все още помни този важен ден. „Толкова много хора бяха ангажирани. Имаше екип за мен и екип за всяко дете. Всички отпуски бяха отменени, дори затвориха отделението“, спомня си жената.

Шестзначките- Хана, Рут, Луси, Кейт, Джени и Сара – са родени в Ливърпул на 18 ноември 1983 г. Момичетата били регистрирани като първите шестзнаци в света.

37 години по-късно

шест-момичета

Днес дъщерите на Уолтън са пораснали и са се превърнали в истински красавици. Хана е начална учителка. Люси работи като стюардеса в авиокомпания. Рут работи като администратор, а Кейт работи в отдела за човешки ресурси.

Джени управлява сладкарница в ретро стил. Сара е в отпуск по майчинство.

шестзнаци

Пет от сестрите напуснали дома на родителите си. Хана е единствената, която все още живее там. Младите жени често посещават любимото си семейство и обичат да прекарват време с родителите си.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook