img

В лунен кратер откриха „телекомуникационна кула“, поразително прилича на направена от Тесла през 1903 г. (ВИДЕО)

/
/
/
1198 Views

Ентусиастите, които водят популярен канал в YouTube, наречен  „Трета фаза на луната“, намериха още едно доказателство, че естественият спътник на нашата планета изобщо не е пуст и необитаем.

На една от фотографиите на Луната, получена от Националната космическа агенция на САЩ, се вижда огромен кратер с мистериозен обект точно в средата му. Обектът изглежда симетричен и създаден от разум, сякаш е специално издигнат там.

Много потребители на Мрежата заявиха, че предполагаемата извънземна структура е подозрително подобна на кулата Уондърклиф, телекомуникационна кула, създадена през 1903 г. от Никола Тесла за безжично предаване на електричество и комуникации. Възможно ли е някой да е издигнал подобна конструкция върху небесното тяло, което е най-близко до нас? Конспираторите смятат, че това е много вероятно.

Нищо чудно, че мнозина подозират, че великият учен-визионер е получил знанията си от представители на извънземни цивилизации. Самият Тесла многократно е намеквал, че е разговарял с извънземни чрез радиокомуникации и „зелените“ му разказали много интересни неща. Казват, че по заповеди отгоре той се е опитвал да унищожи свои преждевременни открития, които биха могли да донесат повече вреда на човечеството, отколкото добро…

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook