img

В Канкун тече обява за работа-мечта. $10 000 месечно, от вас се иска само да…

/
/
/
596 Views
loading...

Наскоро на Cancun.com се появи интересно съобщение за откриването на длъжността главен изпълнителен директор на мексиканския курортен град Канкун. И тогава любопитни читатели успяха да намерят и декодират съкращението CEО за тази обява.

Оказва се, че CEО –  това означава Cancun Experience Officer.  Тези, които имат достатъчно късмет да заемат тази длъжност, трябва да се наричат „Директор на приключенията в Канкун“.
Компанията вече обяви конкурс за тази позиция. Щастливецът, който успее да си намери работа, ще изследва Канкун – най-големият курорт в Мексико в продължение на шест месеца.
Град Канкун се намира на полуостров Юкатан и се мие от тюркоазените води на Карибско море. По-добре от всякакви думи за красотата на курорта казват многобройните снимки.
За „тежката“ работа на бъдещия служител фирмата е длъжна да плати доста сериозна сума – 10 хиляди долара на месец. Така за половин година изследователят на Канкун ще спечели 60 хиляди долара.

Да се върнем към служебни задължения. Този, който успее да спечели конкурса, ще трябва да проучва интересни места, които да ги включи в туристическите маршрути и да разказва за най-забележителните находки в социалните мрежи, както и в блога cancun.com.

Източник: pochivka.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!