img

В Италия е кошмарно! Страната тъне в кал и вода, загина известен предприемач

/
/
/
372 Views

Свлачище, предизвикано от безмилостните валежи през последните два дни в южната италианска област Калабрия, погреба четирима души наведнъж.

Сред жертвите на природната стихия е таченият от обикновените хора местен предприемач Масимо Марели, който е собственик на верига от частни болници, на мандри и фабрики за консерви, на транспортни фирми и други предприятия, които дават хляб на над 5000 души.

В Италия е кошмарно! Страната тъне в кал и вода, загина известен предприемач

В събота през целия ден бизнесменът разкопавал заедно с още седмина работници запушения мръсен канал на вилата му, като багерът трупал пръстта на мамара встрани от изкопа.

И стоварилото се привечер от възвишението над имота свлачище помело за секунда камарата кална маса, която измела Масимо Марели и трима от работниците в издълбаната от тях самите яма, превръщайки я в техен гроб.

В Италия е кошмарно! Страната тъне в кал и вода, загина известен предприемач

След като в средата на миналата седмица проливните дъждове заляха Рим, наводниха там сгради, подлези, станции на метрото и излашиха яко жителите на Вечния град, в края на седмицата пороищата буквално потопиха долната, „ходилна част“ на „Ботуша“. Тоест Южна Италия, където заформили се за нула време пълвоновдни реки заляха с кални води и наноси пътища, жп-линии, дворове на промишлени предприятия и селскостопански терени.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!