img

В Антоново се проведе мащабно учение при пожар с пострадал човек! ЕКШЪН!

/
/
/
835 Views

В град Антоново се проведе мащабно учение при пожар за тест на готовността на службите за спасителни действия. Учението беше под надслов „Действие на ЦСМП в състава на единна спасителна система при възникване на пожар в сградата на ОА – Антоново“.  Инициатор на проекта беше Директора на Спешна помощ – Търговище.

Целта е тест на това как на практика институциите ще си взаимодействат в рамките на единната спасителна система. Също така се прави оценка на това как съответните екипи са подготвени да предоставят адекватни и навременни действия.

Сценарият беше сигнал към 112, че в сградата на община Антоново има пожар с пострадал човек. На мястото почти мигновено пристига екип на пожарната, екип на полицията и линейка на Спешна помощ. Пожарникарите ловко откриват източника на пожара и изнасят пострадалия, докато междувременно се евакуират служителите.

Полицията отцепи района и преустанови движението на МПС до ликвидиране на опасността. Медицинските специалисти веднага предприеха реанимационни действия и транспорт до най-близката болница.

учение при пожар - Антоново, Търговище

Смятате ли, че трябва да се правят повече издания на това учение при пожар, за да са готови местните органи за безопасност? Това е масова практика!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook