img

Ужасяващи детайли от зловещата нощ, когато Димитър изнасили и уби баба Петранка! Няма да повярвате какво друго планирал килърът!

/
/
/
241 Views
loading...

Понечил да задуши и нея, както сторил с баба Петранка, но вероятно заради голямото количество наркотици, не довършил намеренията си и избягал. Преди да атакува пенсионерките, Димитър се бил почерпил обилно с алкохол и се дрогирал. Това разкриха съседите му от влашката махала в Бяла Черква.

„Не е лош човек, като го повикат, ходи да работи. Обръща земята, цепи и прекарва дърва, работи по нивите. Обаче като пие и става друг човек. Като се напие, започва да се закача с бабичките в махалата и да им говори мръсни приказки“, разказва един от жителите.

Местните твърдят, че налитал на стариците още от невръстен пубертет. Седмица след убийството те още се страхуват да говорят за случилото се и се молят Димитър да не бъде пуснат никога на свобода. „Сега в затвора ептен ще изперка и, като излезе, ще стане страшно“, казват те.

Домът на старицата няма нито ограда, нито портичка и за пияния килър не било никак трудно да проникне в двора. Там той налетял на излязлата бабичка и я повалил с едно кроше на земята. След това се нахвърлил върху нея и започнал да се гаври и да я насилва. Оставих я чак докато задоволи нагона си. През цялото време притискал с една ръка силно носа и устата й, за да не може да вика. Накрая, след като удовлетворил животинския си нагон, извергът пуснал бабата. Тя обаче не помръдвала и лежала бездиханна на мократа пръст.

Изплашен, Димитър бързо напуснал къщата и се отправил нагоре по тъмната улица. Срещу баба Петранка живее многолюдно влашко семейство. Те обаче се кълнат че нито са чули нещо, нито са видели.

Според останалите хора обаче не е възможно съседите да не са чули виковете на бабата, както и да не са видели трупа й. Поради липса на ограда и врата мястото, където трупът й е прекарал над денонощие, се вижда повече от идеално. А самото тяло е открито на 8 декември сутринта от живеещата на стотина метра от Петранка баба Люба. Жената решава да нагледа приятелката си, която не е виждала от петък, и, когато приближава, още от улицата вижда тялото й. Силно изплашена, тя се обажда на кметицата на Бяла черква Албена Тодорова, която подава сигнал в полицията. По думи на кметицата убиецът не ходел на училище, но досега не създавал проблеми в градчето. Бил тих и не много контактен.

Часове след сигналът извършителят е разкрит и хванат от полицията. Още на първия разпит той прави пълни самопризнания, съжалява и се разкайва. Твърди, че не помни какво точно е станало във въпросната нощ, понеже бил много пиян. Категоричен е, че не е искал да убива баба Петранка. Пред съда той отново каза, че съжалява и иска да бъде пуснат под домашен арест. „Искам да си стоя вкъщи, няма да излизам никъде. Баща ми ще се грижи за мен“, помоли се той. Съдиите обаче бяха безкомпромисни и решиха, че, ако е на свобода, може да избяга и да се укрие. Освен това би бил опасен за обществото и може да извърши и друго престъпление.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!