img

Ужасът на Сали Фийлд – насилена от втория си баща!

/
/
/
240 Views
loading...

Сали Фийлд е била изнасилена от втория си баща, когато била на 14 години. Мъжът я малтретирал сексуално в продължение на няколко години, съобщи актрисата в откровено интервю за „New York Times“.

Едва на 71-годишна възраст и малко преди излизането на мемоарната ѝ книга, озаглавена „In Pieces“, Фийлд разкрива какво е преживяла като дете.

„Не знаех, че въобще имам глас“, споделя тя и изтъква, че е успяла да преживее всичко и пази своята тайна толкова дълго време.

Актрисата, която се запалва по киното от майка си, многократно е изнасилвана от Джок Махони, дори на 17 забременяла и се наложило да направи тайно аборт.

Майката на Сали – Маргаред Фийлд, която вече е покойница, също знаела за случилото се. Тя се омъжва за каскадьора и актьор Джок Махони през 1952 г., като връзката им продължава до 1968-а.

Сали Фийлд пише в мемоарите си, че Махони, който наричала на галено Йоко, бил голям пример за нея. Той бил запленен от тийнейджърската й красота и често я викал в спалнята си. По думите й, тя била безсилна и не можела да избяга.

Фийлд, която има много роли зад гърба си, споделя, че случаят я накарал да порасне и не ѝ попречил на кариерата. Въпреки изнасилванията, Сали среща любовта и има два брака зад гърба си.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!