Последни новини
Home / Забавно / Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер
Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер
Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Човекът – едно сложно и непонятно създание. Съвременната наука едва сега започва да формира отговор на въпроса: кои сме ние, защо сме тук и каква е нашата истинска цел. Но често опитите за разсъждение логично ни водят в областта на предположенията. Освен това, всички сме много различни – имаме сложни чувствата, емоциите и възгледите за живота.

Психологията е предназначена да стигне до същината на характера на всеки индивид, но това е по-скоро трънлив път, който няма как да бъде изминат с помощта на шаблони. Предлагаме ви да преминете кратък тест, за да разкриете още малко за себе си. Това определено ще ви бъде полезно. Сега погледнете тези ръце и преценете дали държите своята ръка по някой от тези начини. Ако да, то по кой?

A

Не ви е лесно да се отворите пред хората, а и самите вие не се доверявате много лесно. Често имате съмнения. Когато се влюбите, ставате нетърпеливи и буквално попадате в зависимост от обекта ви на желание.

Б

Хората около вас смятат, че сте тактичен и разбран човек. И не напразно, защото можете да слушате и да спечелите доверието на другите. Като цяло сте приятелски настроен и любезен човек. Това веднага се усеща от всички.

В

Можете да кажете, че сте малко по-егоистични от другите хора, а егото ви твърде високо. Вие сте склонни да си поставите големи цели и не искате да се откажете от всичко, за да задоволите личните си амбиции. Ако някой не го е грижа за вас, то вие смело продължавате напред.

Г

Имате склонност да отлагате важни неща и да действате, когато крайният срок вече чука на вратата ви. Въпреки това, независимо от бурята, вие винаги сте спокойни. Често се опитвате да разрешите проблемите си, влагайки минимални усилия.

Д

Имате творчески характер и предпочитате да наблюдавате живота, вместо активно да участвате във всичко случващо се. Понякога може да сте малко натрапчиви. Винаги имате планове, към които педантично се придържате./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер
Оценете публикацията

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!