img

Удивителна аномалия шашна конспиролозите в небето над Колорадо (ВИДЕО)

/
/
/
713 Views

Шокиращо видео беше заснето миналата събота, 24 ноември, в американския град Денвър, Колорадо. Местната жителка Джесика Оуен Клайн беше с малкия си син близо до дома си и видя в нощното небе удивителна аномалия, която хвърли сянка върху облаците. Изглеждаше като някаква невероятна дълга змия високо над земята. Най-любопитното е, че в единия край на „змията“ се забелязва неразбираем летящ обект.

По всяка вероятност именно това тъмно НЛО е изхвърляло в атмосферата това неразбираемо натрупване на газове, пара, дим или някаква друга субстанция. Много потребители на Мрежата смятат, че това е химическа атака. Да кажем, тайно правителство (или дори извънземните) пръскат опасни химикали по нашата планета, което води до климатични промени, както и болести, мутации, стерилност и други подобни. Мнозина коментатори съветват американката бързо да напусне града и дори по-добре и държавата, заедно със своите роднини. Това обаче е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, така че Джесика и нейното семейство все още възнамеряват да останат в родния си Денвър.

Жената твърди, че с тях все още не е станало нищо ужасно. Може би наистина е било „летяща чиния“ на представители на извънземна цивилизация, но нейните „причудливи“ изхвърляния засега не представляват опасност за хората.

Що се отнася до чужденците, много уфолози, конспиролози и други специалисти ще ви кажат, че е малко вероятно да представляват опасност, те по-скоро ни помагат да оцелеем, спасявайки ни, например, от астероиди, ядрена война и така нататък. Защо им е да ни тровят? И би било по-правилно да се каже: ако искаха, щяха да унищожат човечеството отдавна бързо и безболезнено…

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook