img

Ученик се засрами от еднокракия си баща и го помоли никога да не прави едно нещо! Да, но жестоко съжали (СНИМКИ)

/
/
/
321 Views
Родителите – те са тук, за да ни обличат, да ни хранят и безспорно да ни притесняват. Точно в такава нелепа история е попаднал и 16-годишният Деймън.

Щом започнал първият му учебен ден в новото училище еднокракият му баща направил нещо, от което момчето потъна вдън земя от срам. Семейството на Деймън – баща му Дейл и майка му Рошел, живеят в американския щат Юта, където всички ученици се взимат от училищен автобус.

Щастлив от факта, че синът му тръгна отново на училище Дейл решил да…помаха на сина му щом се качи в автобуса. Именно това засрамило 16-годишния младеж, който помолил майка му да каже на баща му повече да не го прави.

И това се оказа най-голямата му грешка.

Не че нещо, но от тогава за ужас на Деймън и за удоволствие на Дейл той толкова се амбицирал, че решил да му маха всеки ден, при това в различни костюми.

„Когато го направи първият ден бях в шок. Не искаш да видиш баща си да се облече в сватбена рокля и да ти маха, докато си със съучениците си в автобуса”, спомня си с ужас Деймън.

Баща му споделя, че за всичките си костюми е „пръснал” около 50 долара, тъй като ги взима назаем от съседи. Неочаквано, но „махащият еднокрак баща” се превърна в хит в мрежата и всички гледат в захлас превъплъщенията му.

Ако искате и вие да се развеселите, разсмеете и разведрите, то вижте в какви различно роли влиза „махащият еднокрак баща” – от Малката русалка до булка, през каубой и какво ли още не.

Гледането си заслужава!

Коментирай чрез Фейсбук
loading...
Ученик се засрами от еднокракия си баща и го помоли никога да не прави едно нещо! Да, но жестоко съжали (СНИМКИ)
Оценете публикацията

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!