Последни новини
Home / Свят / Тя се омъжи за нейния 72-годишен свекър поради една причина-Сега се срамува, защото цялото село знае какво е направила …
тя се омъжи за свекъра си

Тя се омъжи за нейния 72-годишен свекър поради една причина-Сега се срамува, защото цялото село знае какво е направила …

М.М (43) от Ниш, се разделила със съпруга си и след споразумение се омъжила за свекъра (72), за да наследи пенсията от 800 евро.

Такива случаи има все по-често в Сърбия, а хората се стремят към финансова стабилност.

М.М. се разделила от съпруга си, когато се завърнал от чужбина, тъй като не е успяла да намери сезонна работа. Тогава се омъжва повторно за свекър си.

Както децата растели, тя станала мащеха на нейния бивш мъж, а трябвало да се измисли нещо за пенсията от чужбина, за да не се провали.

Тя е посрамена заради всичко това, и по-специално се срамува, защото цялото село знае, какво е направила.

– Съпругът без работа, аз без работа. Живеем от пенсията на свекъра. Седнахме да се договорим, че аз ще се грижа за него, докато не умре, друго нищо не се промени, разказва жената.

Тя не смята, че е направила неморална акт, а се преборила за собствената си издръжка:

– Между мен и свекър ми нищо не се случва, спя с мъжа си в една и съща стая, функционираме като двойка, а в село само се говори дали е имало още нещо. Защо да се провали пенсията, която изобщо не е малка, а и съпругът ми аз не работим.

В данъчната служба няма точни данни колко такива случаи се наблюдават.

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Тя се омъжи за нейния 72-годишен свекър поради една причина-Сега се срамува, защото цялото село знае какво е направила …
Оценете публикацията

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!