img

Тя пиеше сок от моркови всеки ден в продължение на 8 месеца! Показа Изумителни резултати…

/
/
/
1313 Views

Aн Камерън е автор на много книги за деца, обаче в тази история, тя е ключов герой.

След диагностициране на рак на дебелото черво тя става още по-популярна. През юни 2012 г., когато ракът ѝ е в трета фаза тя е оперирана. Това не е първата ѝ среща с ужасната болест. През 2005 г. съпругът ѝ е починал от рак на белите дробове, дори и след като ходел на химиотерапия.

Aн отказва да се лекува по същия начин, като мъжа си и не отива на химиотерапия. Нейната история е написана на блог, където различни хора дават алтернативни стъпки за изцеление от рак. „Аз бях подложена на операция, заради рак на дебелото черво през юни 2012 г., а след това отрекох лечението с химиотерапия. Чувствах се добре, обаче след шест месеца ракът се разпространи към белите дробове, и влезе в четвъртата фаза „- каза тя.

Ан казва, че прекарва времето си в проучване и установява, чрез историята на Ралф Кор, който бил на 26 години и имал рак на кожата.

Той споделил историята си за лечението му с рак, което било с 2,5 кг сок от моркови сок дневно. Тя започна да се пие сок от моркови всеки ден с едни и същи дневни дози. След осем седмици тя твърди, че медицинските изследвания показват, че ракът е спрял разпространението си, туморите и лимфните жлези започват да намаляват.

След четири месеца тъканите били обратно към редовният си цикъл и туморът е започнал да спада. След осем месеца томографско изследване показва, че ракът е изчезнал. Ясно е, че сокът от моркови има естествени противоракови свойства и каротинът от морковите предотвратява разпространяването на туморните клетки.

МОЛЯ, споделете тази статия и с други хора! Това може да спаси живота на някого

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook