img

Цвети Стоянова показа гражданска позиция и характер, ето срещу кого изригна

/
/
/
197 Views
loading...

Златното момиче Цвети Стоянова е претърпяла пълна метаморфоза след трагичния опит за самоубийство, научи ТРГ. Днес тя е уверена млада жена, която не се страхува да изразява мнението си. Цветелина показа и гражданска позиция с поста, който публикува преди дни:

„Ще оставя тези лица тук за да ги погледате… Малка част от жертвите на едно недъгаво и повредено, неграмотно и етнически деформирано, крадливо и мързеливо общество, неспособно да се интегрира…

Драги управляващи, докарахте ни до там , че да се чувстваме малцинство в собствената си държава. Насадихте ни омраза и нетърпимост. Аз съм един безкрайно толерантен човек и днес за пръв път усетих неприязън.

Свикнах с цялата ви простотия , търпял съм какви ли не извращения на системата и въпреки това полагам огромни усилия за да бъда съвестен гражданин на една страна, която не веднъж ми е обръщала гръб.

Не съм си тръгнал не защото нямам възможност , а защото имам надежда . И както казва автора: „Именно, тази Надежда понякога те убива и се оказва ужасно мъчителна“.

Не знам дали си давате сметка какво направихте и какво създадохте , но вие разкъсахте България на парчета и от нея не остана нищо. Останаха малцина като мен ,които още вярват и се мъчат да правят нещо с идеята , че ако покажеш на хората добър пример, те ще го попият и всичко ще тръгне в положителна посока.

Да, да ,ама неееееее ! Днес положителният пример е Габрово ! Един малък град се вдигна и каза НЕ ! Тези лица не са на чужди деца, това са вашите деца, те имат имена ! Родени са във вашата държава и убити от нея, поради неспособноста ѝ да ги защити и да въздаде справедливост!

Отговорността и вината за този проблем е в управляващата измет, имитираща неговото „разрешаване“ години наред без да има резултат, разбира се и в обществото , което ги търпи и преизбира …

България отдавна вече не е България , а българите отдавна са изчезващ вид…“, публикува поста на стената си Цвети Стоянова.

Цвети Стоянова показа гражданска позиция

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!