img

Цветанов иска да е мост между Борисов и Радев

/
/
/
227 Views

Бившият вътрешен министър и зам.-лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов опитва да се превърне в мост между враждуващите институции на премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев, научи ТРГ.

 Отлъченият от ГЕРБ новоизлюпен евроатлантически стратег днес събра на едно място висши чиновници и от „Дондуков“ 1 и от „Дондуков“ 2 на конференция: „Инициативата „Три морета“: свързаност, конкурентноспособност и сигурност в партньорство с външното министерство на Естония.

Събитието цели полагането на конструктивен диалог между представители на правителството и администрацията на президента и с идеята да се обсъдят визията за бъдещето и добавената й стойност за региона на Триморието, както и дефинирането на българските приоритети в рамките на така зададения дневен ред, както и ролята, която България трябва да поеме, за да може активно да участва в процесите и да се възползва от ползите от инициативата.

Цветанов покани Райнер Сакс, главен секретар на Министерство на външните работи на Естония, Вероника Орбецова, съветник по външна политика на президента на Република България, Милен Люцканов, заместник-министър на външните работи на Република България и проф. Румен Кънчев, експерт на неговия център по геополитика и отбрана. Модератор на събитието е Цветан Цветанов.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook