img

Цвета Кирилова към ромка: Ти в коя държава живееш, бе моме, нали ядеш от моите данъци?

/
/
/
4001 Views

Споделяме мнението на Цвета Кирилова, на което се натъкнахме във Фейсбук, без редакторска намеса:

Не разбрахме каква е предисторията за това гневно изявление на българката, но пък трябва да признаем, че всичко от написаното е вярно. Вижте какво пише Цвета:

„Имаше една българска мъдрост – „Храни куче, да те лае!“

Ти в коя държава живееш, бе моме?! Нали ядеш от моите данъци и от моя хляб, докато се умножавате! Нали черпите от ресурсите на държавата МИ, построена от моите родители, докато лежите на социални помощи и точите жизнените й сили. Нещо много сте се разпищолили.

На който не му изнася да живее и работи в България, да спазва Конституцията и подчинените й закони, да заминава в –-> Индия и да не дава тон на цивилизованото българско общество, което не желае търтеи и иска да се развива!

В момента живеете не в условия на интеграция, а в реинтеграция!

В миналото работехте, учехте, бяхте грамотни и знаехте от чий залък ядете! Днес сте абсолютна противоположност, което трябва да Ви дава знак, че не само трябва да мълчите, да благодарите покорно, но и да ЦЕЛУВАТЕ БЪЛГАРСКАТА РЪКА, КОЯТО ВИ ХРАНИ!

Време е българското здравословно разбиране за морал и справедливост да се наложи като норма в цяла Европа. Време е вече й България и Европа да влязат в ред и порядък!“

Автор: Цвета Кирилова

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook