img

Цвета Караянчева забрани на журналист да влиза в НС: Хванал високопоставена служителка да пуши в коридорите

/
/
/
523 Views

Потрошената в катастрофа шефка на Народното събрание Цвета Караянчева по време на болничния си забрани на журналиста и тв водещ по „Евроком” Димитър Байрактаров да отразява работата на парламента, научи trg.

Екс депутатът се учуди с какво е толкова важен, че Караянчева изготвя от болничното легло документи, касаещи работата му.

Караянчева за втора година отказала достъп на Димитър Байрактаров в парламента. В сегашните си мотиви тя посочила, че журналистът снимал служители на администрацията, което било незаконно. Тв водещият обясни, че това е станало през 2018 г. и затова вече има отказан достъп до парламента.

Тв водещият разказа, че направил забележка на високопоставена служителка от парламента да не пуши в сградата. След като тя му казала да си гледа работата, операторът я е заснел, а Байрактаров показал кадрите на Караянчева.

Вместо да бъде наказана служителката нарушител на закона, било забранено на Байрактаров да ходи в парламента.

Тъй като пропуск за парламента се издава всяка година, а Байрактаров е бил с отнет документ за миналата 2018-а, е логичен въпросът как и кога е нарушил реда в сградата на Народното събрание през 2019 г., като той не е стъпвал там.

Заради тези внушения и заради забраната му да посещава институцията Байрактаров обмисля да заведе дело в съда за нарушени права по силата на Българската конституция и Конвенцията за правата на човека.

„Пожелавам на г-жа Караянчева скорошно оздравяване и дано влага същата енергия за решаване на проблемите на гражданите, каквато вложи в моята забрана за достъп до Народното събрание”, отсече журналистът.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook