img

Травестит от Благоевград не си получил парите от мастит политик за се*с услуги! Ще разкрие ВИП клиентите си!

/
/
/
1153 Views

Благоевградският мъж в женска визия – Джеси, заплашва да каже името на един от клиентите си, който най-нагло не платил за консумираните услуги, узна HotArena.

„Политик е. Дължи ми пари. Не си плаща. Голяма муха е”, изцепи се женственият мъж и се закани ако не си получи в срок сумата, да направи фамозни разкрития през медиите, цитира „Таблоид“.

Джеси прави истински фурор в бранша на платената любов през последните месеци. Профилът му в интернет е сред най-посещаваните. Самият Джеси отрича да предлага платена любов, като твърди, че е единствено придружител на много господа, които не спират да търсят услугите му. Травеститът се изживява като танцьор и настоява, че направил пробив на морето миналото лято. Затова още от Нова година започнали да го търсят заведенията по Черноморието и да се надпреварват да му предлагат участие в техните програми.

„Работих като танцьорка по морето, не исках да се впускам в лични контакти, но нямаш си представа какъв интерес имаше към мен. За един месец работа се превърнах в истинска сензация”, със самочувствие отбеляза Джеси. Твърди, че го търсят от цялата страна и говори за себе си в женски род. Но уверява, че не приема всяка оферта, защото има възможност да избира по-скъпите и по-изгодните за него.

Крие обаче колко получава за интимните изпълнения, които рекламира в сайтовете за платена любов, където се представя като „Перверзната Джеси”. Това си било негова лична работа. Сред клиентите му преобладават семейни мъже, които търсят разтуха от сивото ежедневие именно с травестити.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook