img

Травестит арестуван вместо Кулагин: Ексхибиционистът Ивайло Добрев – Ивон, е двойник на ВИП гримьора

/
/
/
574 Views

Известният лозенски травестит Ивайло Добрев – Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не Валентин Кулагин, сподели самият гримьор, научи ТРГ.

Истеричният риалити герой е провел собствено разследване на случая, като е споделил резултата само с близки приятели. Иначе кресливият Валентин обаче се притеснява да съобщи новината публично, защото се срамува от приликата си с долнопробния уличен транссексуал.

Веднага след като излезе новината за ареста, Кулагин побърза да публикува в инстаграм гъзарското си меню за вечеря, като се пошегува, че в пандиза явно са започнали да сервират доста качествени манджи. По въпроса за истинския арестуван обаче се таи като комунист на разпит пред Никола Гешев.

Въпросният Ивон, добре известен на ченгетата от Четвърто, е бил задържан за пореден път в Южния парк за проява на ексхибиционизъм.

Ексцентричните му кожени дрехи, кльощавата фигура и изрусена косица наистина силно напомнят Кулагин. Който може да обмисли промяна на стайлинга, вместо да се сърди на колегите и минувачите, сбъркали го с кримигероя.

Травестит арестуван вместо Кулагин

„Затворническото“ меню на Кулагин

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook