img

Този път няма измъкване: Година затвор грози Ричард Величков

/
/
/
465 Views

След като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен, друга беля се стовари на главата на Мистър София. А именно – заплашва го затвор за 1 година, научи ТРГ.

Печалният риалити герой отново се забърка в скандал, но този път, освен лоша слава, си навлече и гнева на Къртицата Любомир Жечев, а също и на прокуратурата, пише „Галерия“.

Тези дни брадърът публикува видео, в което твърди, че Любо Жечев го е изнудвал. Ричи показа чат, в който Любо му предлага да изтрие всички видеа в канала си, свързани с Величков и продукта му за отслабване, срещу 2000 лева.

Фитнес инструкторът показва телефонния номер, от който са изпратени съобщенията, и той в действителност е на Жечев.

Реакцията на опонента му не закъсня и Любо отвърна на удара със свой клип, в който доказва, че Ричи лъже. Величков е създал фалшив профил на Жечев във Вайбър, скалъпвайки целия чат сам.

„Ти, ситно човеченце, си един гнусен лъжец! И повярвай ми – това, което сам си направи, ще има тежки последствия за теб“, предупреди Жечев, който се зарече да съди Ричард за клевета. Справка в Наказателния кодекс показа, че за подобен род клевета (приписване на престъпление, каквото е изнудването – б.а.) законът предвижда до 1 година лишаване от свобода или глоба до пет хиляди лева и обществено порицание.

Клеветата обаче може да се окаже по-малката беля на главата на Величков. Разследването, което Любо поде срещу хранителната добавка на Ричард, е стигнало до скандални разкрития, съобщи Жечев. „Получих официален отговор от един от контролните органи у нас, според който продуктът е трябвало да бъде изтеглен от търговската мрежа още през октомври 2017 г., и всеки, който го продава, нарушава закона“, съобщи Любо и предупреди Величков, че скоро прокуратурата ще се свърже с него.

За щастие на Ричард законът не предвижда лишаване от свобода за разпространяване незаконна хранителна добавка. Но това не бива да го успокоява. Ако Жечев е прав, Величков ще трябва да изтърпи административно наказание, изземване на цялото количество от продукта, както и наличния оборот. Срещу него би следвало и да бъде образувано досъдебно производство.

Припомняме, че сагата Величков-Жечев започна преди няколко седмици, когато участникът в риалити предаването „Къртицата“ Любо публикува видео срещу Ричард в YouTube канала си. В клипа Жечев прави серия от скандални разкрития относно добавката за отслабване на Величков. Любо дори е закупил няколко опаковки, за да изследва съдържанието на продукта. Фитнес инструкторът пък го обвини, че е получил пари от конкуренцията за „уронване престижа на добавката“.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook