img

Това са четирите най-добри напитки за събуждане

/
/
/
920 Views

Експертите представиха 4-те най-добри напитки за събуждане, сред които не присъства кафето.

Според експерти, много хора предпочитат да пият чаша кафе сутрин, за да получат достатъчно енергия, нужна им за активността през деня и повишеното внимание, когато се подготвят за дългосрочна работа, особено в началото на седмицата.

Други здравословни напитки обаче се справят още по-добре с тези задачи. Например, чаша мляко с резанчета банан и ягода ще осигури на тялото калций, което дава усещане за ситост в продължение на дълги часове.

В същия списък е и зеленият чай, който съдържа огромно количество антиоксиданти, което е не само превенция на редица заболявания, но и защита срещу онкологични заболявания.

Топла вода с лимон перфектно почиства организма от токсините. Напитката укрепва имунната система, забавя стареенето на организма, понижава нивата на кръвната захар и подобрява сърдечно-съдовата дейност.

Кокосовата вода има не по-малко полезни свойства, които съдържат безброй минерални и витаминни вещества, които положително действат върху състоянието на нервната система, давайки активност за дълго време.

Източник: zdrave.to

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook