img

Това е магическата формула, за да спечелите от лотарията!

/
/
/
336 Views
loading...

Статистиката сочи, че е четири пъти по-вероятно да ви удари гръм, отколкото да спечелите лотарията. Но очевидно тази закономерност не важи за румънския математик Стефан Мандел, който е искал да спечели достатъчно пари, за да изведе семейството си от комунистическа Румъния, пише Obekti.bg, позовавайки се на Science Alert.

Той е печелил лотарии по света цели 14 пъти, благодарение на своята математическа формула, която показва, че лотарията наистина е игра на числата. Ето магическата формула, която дори и да не успеете да приложите на практика, може да ви утеши с обяснение след поредната загуба на пари:

  • Изчислете общия брой от възможни комбинации  – при лотария, която изисква да изберете 6 числа от 40 това са 3 838 380 комбинации.
  • Намерете лотарии, където джакпотът е три пъти или повече от броя на възможните комбинации.
  • Намерете достатъчно пари, за да платите за всяка комбинация (Мандел е събрал 2524 инвеститора, за своята победа с лотарията в щата Вирджиния)
  • Принтирайте милиони билети с всички възможни комбинации (това бе напълно законно досега, но вече трябва да закупите билетите от магазините)
  • Доставете билетите на оторизирани дилъри на билети
  • Спечелете джакпота и не забравяйте да платите на инвеститорите си.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!