img

Топ ясновидката Рени Анастасова: Под София се крие тунел – там е ключът към…

/
/
/
538 Views

„Има нещо, което също искам да кажа. Под катедралния храм „Св. Александър Невски“ и връзката му с църквата „Св. Неделя“ отдолу има тунели, разбра ТРГ.

Там се крие археологическа разкопка от миналото, нещо като „Златна книга“. Горко ни, ако някога тя попадне в лоши ръце, само от това ме е страх. Но ако попадне пък в добри, нищо лошо няма да се случва повече у нас“ – твърди гадателката.

Как ясновидката получава информацията?

„Има там, горе една библиотека и когато чуя гласа, светкавично, като при гръмотевица, моят гръм отива там и се връща, като междувременно вече съм прочела необходимата информация. Знаете ли, когато човешката душа се отдели от тялото, тя преминава в една условно наречена фуния, достига до Акашевите хроники и прочита какво е било записано за него, за да отиде там, където ще бъде избран човек.

Ако ни връщат обратно на земята, то не сме извършили докрай дейността си тук и трябва да понесем наказанията за нашите грешки. Хората, които се раждат сега, са все по-грешни. Затова и дойде хаосът. Увеличиха се изнасилванията, убийствата, появи се наркоманията.

Рени Анастасова е единствената жена екзорсист у нас

Българинът е задръстил фунията заради своите грехове. Дори по цветята може да се усети, че нашата земя е обременена. Те вехнат за по 2-3 дни. И хората са изкуствени като тях“ – счита ясновидката.

Коя е Рени Анастасова?

Завършила е психология и се счита за единствената жена екзорсист у нас. Бае и лекува по метода на Джуна. Изучавала е египетска и славянска магия при Елена Вакуленко. Определена е като човек индиго.

Източник: Джи зона

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook