img

Топ астролог посочи кои са 3-те най-интелигентни зодии

/
/
/
366 Views

Астроложката Людмила Булгакова посочи три зодии, които се нареждат сред най-интелигентни представители на обществото.

Тя е категорична, че са надарени със съобразителност и остър ум, научи ТРГ.

Ето кои са трите най- интелигентни зодии:

Близнаци

„Астролозите традиционно поставят Близнаците на първо място в класацията на най-интелигентните зодиакални знаци и подобно убеждение има основателна причина“, казва астроложката Людмила Булгакова.

Не е изненадващо, че Близнаците са привлечени от знанието още от детството, те са почти единствените, които с охота ходят на училище, освен това го обичат, защото нямат търпение да научат нови неща.

„И в университета представителите на тази зодия искат да добият повече и повече знания и именно заради това освен учебниците прочитат и много странична литература“ категорична е астроложката.

Въпреки факта, че в главата на Близнаци знанията са в хаотично и разпокъсано състояние, те са готови във всеки един момент да намерят точно тези, които са необходими и да ги използват.

Представителите на знака също са генератори на гениални идеи: те разбират по-добре от другите каква тема ще бъде търсена в един или друг момент, следователно имат време да я прокарат навреме и честно казано умеят и да печелят пари от това. От Близнаци се получават отлични учени, преводачи и журналисти.

Телец

Мнозина са изненадани от това, че Телците попадат в тази класация, защото те изглеждат леко простовати на пръв поглед, но всъщност не са. Телецът е земен знак, следователно представителите му по природа изглеждат бавни, но не и умствено.

Факт е, че Телецът (с редки изключения) не се стреми да изглежда интелигентен в очите на всички, но веднъж сприятелите ли се с представител на този зодиакален знак ще ви покажат, че имат големи интелектуални дарби.

„Тези хора са спокойни, стратеги са, дисциплинирани са и могат да вършат много работи, които другите намират за скучни и монотонни. Те стават отлични учени, изследователи, икономисти и счетоводители“, поясни атроложката.

Скорпион

На трето място в тази класация е Скорпион. Представителите на този зодиакален знак са практични и прагматични хора, които е малко вероятно да отделят време за изучаване на рисуване или запаметяване на стихотворения, освен ако, разбира се, не им е необходимо, за да блеснат в работата си.

Тяхната интелигентност е от сетивен характер – когато Скорпионът се сблъсква с въпрос, който му се струва неразрешим, той се обръща не толкова към менталната, колкото към емоционалната си памет. Това обаче не лишава представителите на знака от вроденото им любопитство -те се интересуват от новини в областта на научния и технологичен прогрес, добре се ориентират във всички технически иновации – от тях може да получите съвети за джаджи, които току-що са се появили на пазара.

„От Скорпионите се получават прекрасни лекари (особено хирурзи), банкери, митничари и служители на данъчните и граничните служители“, разкри астроложката Людмила Булгакова.

марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook