img

Топ 10 от най-абсурдните женски имена у нас – да им се чуди човек

/
/
/
2118 Views
Странно и нелепо изглежда, когато красива жена с неустоимо излъчване носи име, което никак не ѝ подхожда.

И, ако архаичните лични имена, лепнати в акта за раждане на млада съвременна българка, изглеждат просто не на мястото си, то определено тези от списъка пред вас будят смях и дори известна доза съжаление. Има родители обаче, които държат да са оригинални и ексцентрични във всяко отношение и по всеки повод, а оттук идват крайно безсмислените попълнения в родните регистри. След някои от най-нетрадиционните мъжки имена, ето и 10 от най-странните женски имена у нас.

1. Балетка
Адски стилно! Девойката е родена за „Бродуей“. Какво по-хубаво от това да се появиш на този свят с призвание? Без колебания и без житейски главоблъсканици, тя трябва да танцува!

2. Букетка
Малко грубовата асоциация с нещо толкова красиво като цветята. Семейството рискува дъщеря им да приема всеки букет от обожател като саркастичен намек. Подигравките в училище за 24 май са неизбежни. Поне ще празнува имен ден на Цветница.

3. Ваксина
Ще трябва да черпи при всяка следваща имунизация. Здравната й книжка ще се превърне в именник, а сезонният грип – в пръв приятел. Поне не са я кръстили Тетанус. Макар че и Ваксина е достатъчно жестоко.

4. Гърбица
Е, бива ли така?! Чак пък толкова… Дори да е красива и стройна, сарказмът, който ще я атакува, докато расте, със сигурност ще я изгърби от комплекси и смут.

5. Дефлорина
С такова име горката Дефка ще си остане девица до края на дните си. Или по-лошо? Представяте ли си какъв пубертет я чака?! Момчешката арогантност, характерна за класическия подрастващ, ще подложи психиката й на нечувани изпитания.

6. Дърволета
Татко й е бил дърводелец и високо е ценял професията си. Нищо лошо. И детето той си го е дялал. Ще го кръсти, както си реши…

7. Кабриолета
И това минава за пожелателно име. Да си купиш, маме, кабриолет! Или някой пич да ти го купи!

8. Касиерка
Ай, стига, бе! Да беше поне Бизнесменка. Хем повече пари, хем по-модерно.

9. Педофилия
Без коментар!!!

10. Чернобилка
Да упражняваш черния си хумор върху детето си, е най-малкото проява на лош вкус. Чернобилка е един от най-красноречивите примери за безотговорното поведение, което издава кръщелническия произвол.

Топ 10 имена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook