img

Тончо Токмакчиев не си знае парите, а тъпче…

/
/
/
799 Views

Тончо Токмакчиев е сред най-заможните наши актьори, но ако го види човек как обядва, няма да остане с впечатлението, че банковите му сметки са пълни с милиони левове.

Бившият кукувец не си устройва кулинарни пиршества с морски дарове и други деликатеси, а хапва най-обикновени храни, които са по джоба на повечето български граждани.

Че знаменитият бургазлия не харчи много за стомаха си, пише „Уикенд”. Тончо е бил засечен да купува ядене от кулинарния щанд на бакалия, намираща се в една от пресечките на централния столичен булевард „,Витоша”.

Звездата на „Ку-ку”, „Каналето” и „Шоуто на Канала” хлътна магазина за хранителни стоки и веднага отправи съсредоточен поглед към топлата витрина. А когато разгледа добре изложените за продан вкуснотии, си поиска за вкъщи горещи телешки наденички, домашна багета и пържени картофи. Продавачът сложи поръчаното в хартиен плик, а шоуменът подаде двайсетачка, за да плати 13-левовата си сметка.

Синът на покойния бургаски художник Ненко Токмачиев натрупа значително състояние в последните двайсетина години от най-разнородни дейности, разбра ТРГ.

Тончо спечели куп пари от участия като комик и продуциране на телевизионни предавания, но сметките му набъбнаха най-много от бизнеса му с рекламни билбордове и розово масло. Когато през 2018-а БНТ спря предаването му „Шоуто на Канала”, прехвърлилият 50-те актьор хич и не се притесни, защото е наясно, че има с какво да издържа семейството си.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook