img

Тончо Токмакчиев: Не съм се чувал със Слави от 15 години

/
/
/
675 Views

Със Слави Трифонов не сме се виждали, откакто пътищата ни се разделиха. Не сме съперници и му желая успех. Това разкри в ефир актьорът Тончо Токмакчиев, който е изненадата сред кандидатите за кметските избори в София, научи trg.

Двамата комици бяха заедно до 2004 г., когато бе излъчен последният епизод на култовото предаване „Каналето“. Токмакчиев остана в БНТ, където дълги години бе част от „Шоуто на Канала“, а Трифонов стана автор и водещ на „Шоуто на Слави“.

Тончо Токмакчиев

Токмакчиев коментира, че било нормално в политиката да има хора от различни професии. „И актьори, и журналисти, и адвокати, и учители. Политиката е за всички. Приемам кандидатурата си не толкова като политически ангажимент, а като гражданска позиция. Ангажиран съм към „Партия на зелените“, каза той.

Той допълни, че бързо се е съгласил да се кандидатира за кмет на София.

„Причината е, че това, което ми предлагат, не противоречи на моите принципи и възгледи“, поясни актьорът. От програмата на партията става ясно, че ще се борят столицата ни да бъде град без пластмаса. „Науката и технологията се развиват. Надяваме се, че в най-скоро време ще бъде измислен нов начин за преработка на пластмасови изделия”, каза още той.

От думите обаче стана ясно, че като цяло харесва облика на София и че според него имало излишно драматизиране покрай проблемите с ремонта на емблематичната улица „Граф Игнатиев“ в сърцето на града.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook