img

Том Ханкс се отказал да участва в „Приятели“

/
/
/
326 Views

Том Ханкс се отказал да участва в „Приятели“, научи trg.

Тази година сериалът „Приятели“ стана на 25 години и макар да минаха 15 години от финала му, не можем да спрем да го гледаме и да го обсъждаме. И сякаш всеки ден се появяват нови подробности за легендарната ситуационна комедия. Последното, което научихме е, че големият актьор Том Ханкс е трябвало да участва в един от епизодите на сериала, но се е отказал в последния момент заради друг ангажимент.

Ако сте гледали „Приятели“ знаете, че в сериала често се появяваха големи звезди в съвсем малки роли. Виждали сме Сюзън Сарандън, Били Кристал, Робин Уилямс, Чарли Шийн, Брус Уилис, Брад Пит и много други.

Ролята, която е била създадена за Том Ханкс е била за епизод №200, в който Рос и Рейчъл избират детегледачка за дъщеря си Ема. Двамата се спират на добрия и чувствителен Санди, който е наистина перфектен като детегледач, но Рос не го харесва и в крайна сметка го уволнява.

Вместо Том Ханкс в ролята на Санди виждаме актьора Фреди Принц Джуниър, който е най-известен с ролята си в романтичната комедия „Тя е върхът“. Именно той разкри пред списание Entertainment Weekly, че е получил ролята в последния момент: „По принцип не аз трябваше да играя ролята на Санди. Тя беше предвидена за Том Ханкс, който обаче нямаше да може да пристигне навреме заради друг филм, който снимаше. Агентът ми се обади и ме попита дали искам да участвам в епизод на приятели, който щеше да се снима на следващия ден. Естествено се съгласих.“

Епизодите на приятели са се снимали пред жива публика и Фреди Принц Джуниър се е притеснявал от това, но актьорът Дейвид Шуимър (Рос) е дошъл при него и го е успокоил, като му е казал да не се притеснява, а да се забавлява.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook