img

Тикат за 8 години в затвора Ахмед, който извърши брутално блудство със 74-годишна и 14-годишна!

/
/
/
865 Views

Ахмед Дж., от поповското село Гагово, влиза зад решетките. Причината е брутална поредица от криминални деяния и брутално блудство, които е извършил на 15-годишна възраст. За него ще получи 8 години. Присъдата ще започне в поправителния дом в Бойчиновци, а щом навърши пълнолетие, Ахмед ще бъде преместен в затвор.

Той е признат за виновен по 4 престъпления – убийство, изнасилване, блудство с възрастна жена, блудство с болно момиче. Говорим за особено тежък случай на престъпление при изнасилването и блудството с възрастната жена, а убийството е било извършено по особено мъчителен начин за жертвата.

Окръжният съд на Търговище го осъжда на 8 години затвор на 20 февруари. Бива уважен и гражданския иск за 30 хиляди лева, който Апелативният съд във Варна увеличава до 50 хиляди лева.

На 18 април 2015 година, Ахмед Срещнал 74-годишна жена на пътя между Гагово и Опака. Тя била болна от деменция и често странствала. Ахмед първо я подминал, но после се върнал и я заговорил. Решил да се възползва от състоянието.

Отклонява я по черен път, събаря я и я пребива. В резултат на насилието тя получава наранявания и умира. В последствие съдебните лекари преброили 19 счупени ребра. След като я пребил, той я изнасилва и блудства с нея. Тя почива няколко часа по-късно заради множеството увреждания. Експертизата заключва, че става на въпрос за много бавна и мъчителна смърт.

14-годишната жертва атакувал на 20 ноември 2015 година. Момичето било трудно подвижно. Напада я на улица в село Гагово. Събаря я и извършва действия с цел възбуда и удовлетворение на половите си желания, без съвкупление, но с употреба на сила.

Ахмед има някои умствени проблеми, но е доказано, че е осъзнавал действията си.

По време на разследването сътрудничи на полицията, но пред съда отрича вината си за това многократно блудство и убийство, които е извършил.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook