img

Тифани Тръмп се стопи (Щерката на Доналд гладува заради подигравки)

/
/
/
378 Views

Тифани Тръмп се стопи, щерката на Доналд гладува заради подигравки

Тифани Тръмп се стопи. Дъщерята на Доналд Тръмп се подлага на тежки диети заради подигравки от страна на фенове. Чаровницата стана обект на безпрецедентни подигравки и обиди, след като се появи в доста провокативен вид в Белия дом. Нейни скорошни снимки дадоха повод за куп обиди и подигравки. „Приличаш на Крюела Девил“, „Като излязла от „Кошмари от Елм стрийт си“, „Главната героиня на „Живите мъртви“, „Помощ! Зомби“ са само част от обидите, които Тифани търпи.

Не били малко и тези, които я наричали „тлъста“ и „дебела“, а други направо твърдели, че спешно трябва да отслабне. В резултат на всички тези обиди и подигравки, Тифани Тръмп направо спряла да яде. И на последните си снимки е неузнаваема.

Красавицата дори се записа на бокс, а резултатите са забележителни. Няма и помен от пищните извивки, вече може да се гордее с тънка фигура като на сестра си Иванка Тръмп. Самата Тифани не крие, че сестра й е най-големият й пример. И именно на нея се старае да прилича, въпреки че са много различни.

Най-новият кадър от Белия дом обаче не спечели особено одобрение от страна на приятелите на младата дама. Всъщност, точно обратното. Тифани предизвика коментари, че изглежда покъртително, а освен това я писаха защо е ядосала гримьора си, че я е гримирал така.

„Тънка като вейка, прилича на скелет“. „Живо привидение!“, „Плаши с този грим“, „Боже мой, да не са я пребили на улицата“, не спират с гаврите нейни антифенове. Самата Тифани обаче още не е отговорила на всички тези подигравки, както запази мълчание и преди.

Тифани Тръмп се стопи (Щерката на Доналд гладува заради подигравки)
 

Тифани Тръмп се стопи заради подигравки сн. Инстаграм

Прави впечатление обаче, че все по-често наследничката на Доналд посещава Белия дом. Докато миналата година почти не се появяваше там, тази е редовен гост на баща си. Според запознати, причината е новият й приятел, с когото имат сериозни планове и милионерската наследница иска одобрение от президента, преди да каже „Да“.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook