img

Тези зодии обичат кучето си повече от половинката си

/
/
/
781 Views

Някои представители на определени зодиакални знаци са по-склонни да се доверят на домашния си любимец, отколкото на човека, с когото живеят. Става въпрос за зодиите, които по-трудно допускат до сърцето си човешко същество, но го правят безрезервно за очарователния си космат приятел.

Хората от тези зодии се привързват страшно много към кучето си и го възприемат наистина за най-добрия си приятел, който им носи радост, кара ги да се чувстват необходими, показва им съпричастност и т. н.

Ето и кои са тези 5 зодии:

1. Близнаци

Неприязънта на Близнаците към обвързването е причина те да са склонни да формират по-силна връзка с кученцето си, отколкото с партньора си. Невротичната природа на хората от тази зодия ги кара да са по-непоследователни и нерешителни – факт, който често им създава проблеми в любовта. Всичко това ги кара да издигат емоционални бариери по отношение на важните хора в живота си, но тези бариери лесно падат при вида на милото им куче.

2. Рак

Раците имат тенденция да бъдат по-емоционални и чувствителни от другите зодиакални знаци, което означава, че те са докачливи – сърдят се и се цупят лесно. Тъй като кучетата не могат да направят болезнени забележки и коментари по техен адрес, хората от тази зодия се чувстват по-комфортно с четириногите си приятели, поне на емоционално ниво. Песимистичната и подозрителна природа на представителите на зодия Рак ги тласка към това те да вярват повече на животното, отколкото на човека.

3. Дева

Девите са много практични и истински вярват на тезата „кучето ми никога няма да ме изостави или да ме нарани, както партньорът ми би могъл да направи“. Това тяхно вярване, смесено с тенденцията им да се притесняват за почти всичко и да са прекалено критични към всички хора в живота си, означава, че те лесно могат да обожествят кучето си и да започнат да го възприемат за най-надеждния си и верен приятел.

4. Скорпион

Революционната и подозрителна природа на хората от зодия Скорпион ги кара да имат проблеми с доверието към своите половинки. Те често вярват повече на кучетата си, поради факта, че косматите им любимци никога няма да направят нещо лошо и/или мръсно зад гърба им. Скорпионите знаят, че кучетата са най-лоялните същества. Освен това те не могат да проявяват ревност, а дават безгранична любов.

5. Водолей

Тенденцията на хората от зодия Водолей да разглеждат нещата по-скоро интелектуално, отколкото емоционално, ги кара да разберат, че хората невинаги са честни, за разлика от кучетата. Този факт, смесен с навика им да избягват да изразяват чувствата си, е причина те по-трудно да изграждат стабилни романтични връзки. Връзката на Водолея с кучето му обаче е неразривна и за цял живот.

Източник: tialoto.bg

Коментирай чрез Фейсбук

3 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook