img

Тежка майчина клетва носи нещастие в шуменския блок, където намериха два трупа и предсмъртни писма

/
/
/
630 Views

Кооперацията на ул. „Христо Смирненски“ в Шумен, където бяха открити мъртви възрастни мъж и жена след убийство и самоубийство, е прокълната и носи нещастие на всичките си обитатели, научи trg.

Това разказва пред „Телеграф“ Красен Мутафов, осиновен и след това разсиновен син на 87-годишния Начко и 85-годишната Деяна Мутафови. На 7 февруари Начко гръмна с пушка болната си жена, а след това застреля сам себе си. Мотивите си е описал в оставени две предсмъртни писма. Много от възрастните им съседи не живеят вече в старата кооперация, някои продали апартаментите си, други пуснали наематели.

Комшиите се страхували от тъмните сили, които са надвиснали над сградата.

Причината е в смразяваща вените история на кооперацията. Преди много години в дворчето ѝ имало барака, в която живеела старица. Възрастната жена била някога от „голямото добро утро“ и държала да се обръщат към нея с „госпожа“. Жената имала и голяма къща, но синът ѝ я излъгал, съборил я и построил блока, заточвайки майка си в съборетината. Старата госпожа проклела новата кооперация никога да не се чуе детски глъч, а всичките ѝ обитатели да ги спохождат беди.

„На първия етаж имаше семейство, чийто син обърна резбата и си остана неженен и бездетен. На втория етаж бяха адвокат и учителка по френски език. Роди им се дете, блъсна го автобус и на място. После им се роди второ, но с психични увреждания, остана си неженен, не знам дали е жив. На третия етаж комшиите имаха син, завърши за инженер и се ожени, баща му му купи кола. Скоро след придобивката синът загина в катастрофа. Снахата дълги години беше аптекарка и загина след пожар в апартамента“, разказа Красен.

Самият той обясни, че живеел на четвъртия етаж и се оженил на 20 години.

Жена му направила два аборта и повече не можела да има деца. „Разведох се и се ожених за друга, но се преместих чак в Никопол и там се родиха дъщерите ми“, допълни Красен. Самият той има нелека съдба. Биологичната му майка Снежана разбира, че е бременна, когато била в 10-и клас. Ражда го и го дава за осиновяване на учителката си по български Деяна Мутафова. След настаняването си в прокълнатия блок Деяна прекарва туберкулоза и не може да има деца.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook