img

Тамара Глоба: 4 зодии рязко забогатяват този месец

/
/
/
465 Views

Понякога вселената ни изпраща благоприятни периоди, а така позволява на всеки знак да поправи грешките си, да си стъпи на краката и да достигне по-високо ниво, научи ТРГ.

Овен

През този месец Овните ги чакат много положителни промени. На първо място финансовото им положение ще се подобри. Ще забележите, че парите идват от най-различни места и дори не е нужно да се напрягате или тревожите по този въпрос. Вие сте достатъчно инициативни и енергични.

Звездите се подреждат в благоприятна за вас позиция, тъй че късметът ще съпътства всяко ваше решение. Не се страхувайте да действате смело, правете избори и дори сменяйте посоката. Много от необвързаните ще срещнат сродната си душа. В семеен план всичко ще е спокойно, а в дома ви ще цари истинска хармония.

Лъв

Вселената обещава късмет на Лъвовете на абсолютно всички фронтове. Представете си, че сте хванали свой собствен джин, готов да изпълни всичките ви желания и мечти. Тамара Глоба ви съветва да сте по-смели и да не се страхувате да изразите желанията си.

Много Лъвове ще получат дългоочаквано повишение и ще заемат желаната от тях позиция. Важно е да поемате повече отговорност и да разширите кръга си от познати. Очакват ви големи финансови постъпления, ако направите първите стъпки за стартиране на собствен бизнес или разширите вашия собствен.

Скорпион

Свикнали сте да правите всичко сам и да не искате нищо от съдбата. Въпреки това през май няма да ви се налага да го карате на молитва, защото Фортуна е на ваша страна и ще имате възможност за успехи както в професионален план, така и в личния си живот.

Ще започнете да се изкачвате бързо по кариерната стълбица, ще се научите да правите компромиси и да сте по-съобразителни. Ще се запознаете с влиятелни хора и покровители. Очаква ви разбирателство с любимия човек и много щастие в личен план.

Стрелец

Май месец е изключително успешен период за родените в Стрелец. Все пак трябва да положите усилия, за да постигнете това, което искате. Вероятно ще получите големи финансови приходи от нов източник на доходи. В последния пролетен месец ще може да разгърнете целия си потенциал и да се изкачите в професионалната йерархия.

Добър период е за започване на собствен бизнес. и за правене на бизнес контакти. Вие сте отворени за комуникация, харизматични и привличате околните. Правилните хора сами ще дойдат да се запознаят с вас и ще влязат в живота ви. Важно е да вземате разумни решения и да не прибързвате с прекалените рискове, пише jenata.blitz.bg.

марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook