img

Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“ и малката Никол, направи нови скандални разкрития за фаталната нощ!

/
/
/
404 Views
loading...

„Изкарват ме мен виновен. Не чувствам никаква вина. Вината ми дойде, след като разбрах, че съм возил убиец. Отказах да взема детето ,защото мислех, че е поредният малоумник, който иска да го возя без пари. Не знаех, че е убил жена си и ще убие и детето. Ако знаех щях да го взема и да избягам“, това заяви таксиметровият шофьор, който вози двойният убиец Викторио Александров и отказа да вземе едногодишната му дъщеричка Никол, която по-късно 26-годишният мъж простреля смъртоносно.

„Беше въоръжен и ме удари с пистолета в тила. Каза ми „Карай и прави каквото ти казвам, за да живееш“. А при нас постоянно се качват разни хора дето казват, че ще се самоубиват или са тъжни, че приятелите им са ги изгонили. Ние постоянно возим хора, които правят и говорят простотии

Не знаех, че той е убил съпругата си. На мен ми каза, че съпругата му е убила другото им дете и иска да се самоубие. Аз през цялото време го разубеждавах. Аз ако знаех, че е убиец щях да се пазаря с него, че нямам винетка и няма да го закарам до Горни Богров“, каза още таксиджията.

Припомняме, че именно край Горни Богров Викторио Александров уби малката Никол.

„Той ми каза: „Ти не ме интересуваш. Интересуваме колата, за да избягам“. Той искаше да ме изплаши, да ме стресира, но аз останах видимо спокоен за него, а вътрешно бях стресиран. Говорихме си чисто приятелски от Люлин до Богров и се возихме, а оръжието беше само за 10 минути“, спомни си шофьорът, срещу когото цялото общество изригна, за това, че не е взел момиченцето, с което е можел да го спаси.

„Имам телевизия в колата. Там казаха, че има убита млада жена в „Надежда“. Той ми каза спри това, че не издържам такива работи. Пусни музика“, каза още таксиджията.

 

„След като го оставих се обадих на диспечерката и им казах, че съм оставил човек в Богров, който ме запаши с пистолет. Не се обадих на полицията, защото при нас постоянно се случват такива неща. Диспечерката ми каза „Ние няма какво да направим. Ако искаш се обади на телефон 112. Нали ти се е разминало – прибирай се“. После спрях на една бензиностанция и им казах какво ми се случи. Там един ми каза, че той е издирван за убийството на жена. Тогава се обадих на един мой приятел полицай“, спомни си шофьорът.

„Един от дознателите ми каза, че въпросния човек се е прострял и после детето. Почувствах се не малко виновен, а много виновен, за това, че не съм взел детето. Но не знаех кой возех. Вече четири дни не спя. За момента така бях преценил и така постъпил. Не чувствам грешка за нищо. Вече съжалявам, че не съм взел детето. Ако знаех какво е направил щях да взема детето. С думите „какво да му правя на това дете, да го кърмя ли“ се опитах да сплаша него, да го разубедя да не се самоубива“, обясни таксиджията.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!