img

Такса спокойствие: Първи СНИМКИ от охолния живот на окошарените полицаи от столичното 4 РПУ

/
/
/
1006 Views

Ясни са имената на петима служители на реда от Четвърто Районно управление , задържани при акция на полицията и спецпрокуратурата в София. Това са шефът на сектор „Икономичека полиция“ – Красимир Кръстев и полицейските служители Георги Найденов, Марио Дринцолов, Радослав Томов, Антони Апостолов.

Те бяха задържани по време на работа след полицейска проверка в сградата в квартал „Лозенец”. Информацията за организираната престъпна група е достигнала до МВР по няколко канала. Полицаите изнудвали за такса „спокойствие“ търговци в столичния квартал „Лозенец“, за който отговаря Четвърто РУ, информира trafficnews.bg.

В един момент обаче исканите суми станали прекалено големи и жертвите на рекета подали сигнал. „Таксите“ са били различни според бизнеса на търговците. Преди да стане шеф на сектора Кръстев е бил директор на Второ Районно управление, но е отстранен от там преди 2 години след жалба на семейство, което се е оплакало, че върху тях е упражнено полицейско насилие.

Тогава той е наказан с порицание и е преместен в 4-то РПУ.По непотвърдена информация задържаните полицейски служители са знаели, че подлежат на разследване още през декември и са били нащрек. Според източници на полицията петимата поддържат висок стандарт на живот.

Красимир Кръстев

Марио Дринцолов

Антони  Апостолов

Георги Найденов

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook