img

Светлана Василева се обезобрази преди сватбата

/
/
/
370 Views

Безброй пластични операции обезобразяват Светлана Василева преди сватбата с Християн Гущеров
Бъдещата г-жа Гущерова-2 толкова е прекалила с естетическите корекции, че вече не прилича на себе си – пише в. „Уикенд“. Вместо обаче да се разкраси преди сватбата с любимия си Християн, моделката Светлана Василева е започнала да се обезобразява. Тя вече прилича на световния символ на злоупотребите със скалпела – Джоселин Уилденщайн, известна като Жената-Котка – коментира изданието.


Най-новите снимки на бившата Мис Плеймейт показват, че тя съвсем наскоро е правила поредно посещение при пластичен хирург. Този път поправката е в скулите ѝ. Те изглеждат значително по-изразени и изпъкнали в сравнение с води си отпреди месец и очевидно са били ремонтирани. Само преди няколко седмици пък Светлана Василева направи поредна промяна в носа си, който вече клони към изчезване, и се говори, че заради постоянните му поправки красавицата трудно го ползва по основното му предназначение – дишането.

Вижда се също, че устните ѝ пак са надувани, а външият край на веждите ѝ всеки месец пълзи все по-нагоре към косата, както става, когато се опъват бръчки – било то и такива, които никой освен притежателката им не вижда. След най-новите премине в лицето си Светлана Василева е заприличала на известната американска милионерка Уилденщайн, която от години се подлага на пластични операции с единствената цел да заприлича на голяма котка – коментира иронично изданието.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!