img

Светлана Гущерова заряза новороденото, хукна по салоните! (още подробности)

/
/
/
137 Views

Светлана Гущерова хукна да се прави на красива, остави бебето у дома!

Светлана Гущерова се появи отново в социалните мрежи след раждането на дъщеря си. Последните снимки на тунингованата мадама бяха в края на миналата година. Тогава бременната госпожа Гущерова благодари на своя любим и на приятелите си заради грижите и вниманието към нея.

След което плеймейтката изчезна от публичното пространство заради преждевременното раждане на първата си рожба от Християн Гущеров. Малката дъщеричка на семейство Гущерови се появи преди термина и бе в кувьоз, но проблемите на младата майка са вече зад гърба й.

Светлана Гущерова заряза новороденото, хукна по салоните! (още подробности)

Припомняме, че Светлана стана майка на момиченце преди няколко седмици. Странно как, но покрай грижите за бебето г-жа Гущерова е намерила и време за разкрасителни процедури и разговори по женски.

Моделката пусна в Инстаграм първа снимка след раждането. Няма спор, че изглежда перфектно за жена, родила съвсем скоро. Потребители обаче не се посвениха да я попитат как така е зарязала новороденото и е хукнала по салоните…

Към кадъра Светлана сподели, че през последните 9 месеца е пропускала разкрасителните процедури, но се е отбивала при нейната козметичка за съвет или просто да си побъбрят. Но след раждането има намерение отново да я посещава.

От суеверие Светлана Гущерова се покри по време на бременността си. И сега мълчи, като за разлика на много известни личности не споделя снимки с радостното събитие. Тя мълчи за дъщеря си, като пази в тайна дори и името й.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
Светлана Гущерова заряза новороденото, хукна по салоните! (още подробности)
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!