img

Светлана Гущерова показа милионерското си имение (Вижте в какъв разкош се шири семейството – Снимки)

/
/
/
477 Views

Експлеймейтката набързо роди на Хриси 3 деца и така си осигури вечно благоденствие и достатъчно средства за цял живот. Скоро отслабналата блондинка реши да отвори вратите на семейната им крепост в тв интервю и да признае какви ценности са на почит в семейството.

Вътре всичко е подредено по конец. Дома на богаташите по скоро прилича на палат, отколкото на къща на заможни хора. Присъстват доста сребърни и златни елементи, които издават вкус към  кича, а някои го определят като стил, показващ охолен живот.

По цяло лято семейство Гущерови се глези по морски ваканции, което навежда на мисълта, че може би притежават и луксозна лятна резиденция. Показвали са басейна на имота, но до там.

А започнели зимата Светлана и Хриси отпътуват за Виена, където се впускат в празничен предколеден шопинг. Там пазаруват възможно от най-скъпите марки. Така обличат и децата си, но понеже госпожата не обича да показва наследниците си няма как да разберем.

А щом заваля снега Светлето показа и красотата на райската си градина, която се шири покрай луксозното им имение и се простира на много декари и няма как да не отбележим, че е страхотно да притежаваш такава уникална гледка от прозореца си.

А ето  още снимки от разкошния палат на Гущерови, които открихме в мрежата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook