img

Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич (Вижте тук)

/
/
/
1588 Views

Съседите на Шабан Шаулич в паника, научи trg.

Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич. Кралят на сръбската музика загина при нелеп инцидент на магистрала А2 в Германия на път за летището. Той беше погребан на алеята на заслужилите граждани в Белград. На погребението се стекоха хиляди хора, за да го изпратят в последния му земен път.

Докато бил жив Шабан винаги казвал, че когато си отиде иска да бъде погребан до майка си, която е била изпратена по мюсюлмански обичаи. Смъртта на певеца беше неочаквана и той вероятно не е споделял желанието си с децата и съпругата си Гордана. Церемонията по изпращането на Шабан бе гражданска и на нея не е присъствал свещеник.

Трима акордеонисти изпратиха Шаулич с неговата песен „Не плачи, душо“.

Още не са минали и 40 дни от смъртта на краля на сръбската музика и душата му не е намерила покой, а в дома му се случват странни неща. Съседите на певеца са стресирани, пише kurir.mk. Според тях в семейната къща на Шабан става нещо. Вечер те виждали певеца да обикаля покрай дома си, да светва и загася лампите или да седи на тъмно в трапезарията, където най-често си почивал и се наслаждавал на хубавата гледка.

Според някои медиуми Шабан се е превърнал във вампир. А съседите на певеца търсят помощта на свещеници и други духовни лица, за да разберат как да му помогнат. Комшиите на Шаулич казват, че са в шок и че никой от семейството на певеца не е ходил в къщата им от най-малко десет дни.

Според съседа на краля на сръбската музика семейството на Шаулич или не може, или въобще не се опитва да реши този проблем, споделя той пред сръбските медии. Затова с това са се заели останалите комшии на Шабан, които търсят помощта на духовни лица, за да решат проблема.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!