img

Страхил на Деси Радева възмъжа: Вижте сина на президетшата с баща си СНИМКИ

/
/
/
755 Views

Синът на първата дама се върна в София, Страхил заякна и възмъжа, видя trg.

Синът на Деси Радева от брака й с БСП депутата Георги Свиленски се върнал тайно от САЩ. Това забелязаха папараците на Ретро.Като засякоха Страхил заедно с баща му.

Наследникът на първата дама е в четвърти курс. Той учи висше образование в престижен колеж зад Океана и рядко се завръща в родина, освен ако не е във ваканция.

Никой не знае каква е причината младежът да си дойде така инцидентно, но явно предпочита да споделя времето си с баща си, а не с майка си. Страхил и татко му бяха засечени в столичен Мол, но не да пазаруват, а по задачи.

Народният избраник от левицата и наследникът му бяха забелязани да чакат на опашка пред чейндж бюро. Социалистът смени солидна сума валута в бг левове, докато Страхил бе плътно зад гърба му, сякаш го охраняваше. Свиленски подаде парите на младежа и послед двамата се отправиха в неизвестна посока.

Явно, че синът на бившето семейство има по-топла връзка с баща си и разчита на неговата финансова подкрепа. Говорят, че отсядал в дома на баща си, а не при майка си, която сега живее в президентската вила „Калина”.

От папаршките снимки се вижда, че Страхил Свиленски много се е променил. Освен, че се е сдобил с няколко килограма отгоре и е заформил доста мускулна маса той е с брада и е станал истински млад мъж.

Синът на президентшата е много успешен млад волейболист. Миналата година стана спортист на 2019 г, а наградата му бе присъдена от „Маунт Мърси”където Страхил се изявява като един от волейболните им асове.

Страхил на Деси Радева възмъжа Страхил на Деси Радева възмъжа Страхил на Деси Радева възмъжа

razkritia

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook