img

Стефан продава колата от „Капките“ заради дългове

/
/
/
539 Views

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода“ – Стефан Илчев, ще продаде спечеления лек автомобил, който от предаването му подариха на грандиозния финал, научи ТРГ.

Причината талантливият имитатор да иска да се отърве от наградата била, че имал дългове за връщане, които натрупал покрай заболяването и смъртта на своя баща.

Таткото на Стефан, който е сред известните бургаски моряци, се споминал наскоро, а по време на боледуването му Илчев дал всичките си спестявания, за да могат лекарите да го закрепят. Пишман докторите не само не успели да го стабилизират, но и в смъртния акт написали грешна диагноза – алкохолна цироза, при положение че той не пиел, а черният му дроб заболял заради отровите, на които работел.

Всичките пари, които певецът бил събрал благодарение на редовните си изяви в столичните пиано барове, заминали за лечението на баща му, а накрая дори му се наложило да взима от приятели.

Макар да имал планове с тази сума да издаде първия си музикален албум, животът му поднесъл горчива изненада.

„Не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя“, споделя през сълзи победителят от „Капките“.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook