img

Стефан Данаилов е излязъл от кома, пита за сина си

/
/
/
362 Views

Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, научи ТРГ. Той дори вече е говорил с близките си.

„Състоянието му обаче е тежко и при него се пускат само племенницата му Роси, синът на покойната Мария Данаилова Росен, и Ирен Кривошиева“, съобщиха хора от здравното ведомство.

Данаилов бе на апаратно дишане в реанимацията на Военномедицинската академия. Все пак той подобрил показателите си и го изключили от машините. В момента докторите правят рехабилитация на ставите на Ламбо, които са обездвижени. Данаилов е в съзнание и се чувства задоволително. От страх от инфекции свиждането дори на неговите близки става само за не повече от 10 минути.

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет в болницата заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя и операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване в дома си. Стефан Данаилов страда и от паркинсон.

Заради всички тези здравословни проблеми лекарите преценили, че е по-добре за актьора да бъде поставен в медикаментозна кома.

„Данаилов често пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина“, разказа и Вежди Рашидов, пише „България днес“.

Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всичко по силите си да помогне с каквото може. Той вярва, че Стефан Данаилов ще се пребори с всички здравословни проблеми, които има.

„Дано има още много добри дни. Аз съм вярващ човек и смятам, че има шансове да се пребори“, споделя още Рашидов за любимия актьор на поколения българи, предават от hotarena.net.

В момента актьорът е изведен от медикаментозната кома, в която беше поставен и дори често пита за сина си, който беше тук за няколко дни, за да го види.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook