img

Стана ясно какво има на снимката на булка с оголен ханш

/
/
/
189 Views
loading...

В мрежата стремително се разпространява сватбено фото, на което булката е с оголен ханш – няма бельо, а роклята ѝ е изрязана чак до талията. Английският таблоид The Mirror насочва вниманието на читателите си към пикантната гледка.
На фотографията булката е заобиколена от гости. Тя стои полуобърната към фотографа а празничната ѝ рокля внезапно изчезва под талията, разкривайки съблазнителни заоблености отзад.
Но наблюдателни читатели са забелязали и други оголени и странни детайли на общия кадър.

Стана ясно какво има на снимката на булка с оголен ханш

Младоженецът сякаш се е накиприл с бейзболна шапка. Вижда се и елегантна млада дама в разкошна черна рокля с дълбока цепка, която оголва лявото и бедро високо над коляното, но пък издава какви семпли джапанки е нахлузила под официалния тоалет. Зад тази дама пък има джентълмен, който сякаш е гол до кръста, а вратовръзката му виси разхлабена.

Стана ясно какво има на снимката на булка с оголен ханш

А мистерията с голата отзад булка бързо се разбулва при по-внимателно вглеждане. Оказва се, че оголеният ханш и бедра на булката не са нищо друго освен част от разголения гръб, рамо и ръка на една от гостенките. Именно те създават илюзията, че булката е дошла на сватбата си с половин рокля.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!