img

Срамни разкрития за Зейнеб: От 10 години едно висше не може да завърши!

/
/
/
140 Views
loading...

Зейнеб Маджурова се проваля в опитите си да се образова достатъчно добре, научи ТРГ!

Зейнеб Маджурова е вечната студентка. Красивата туркиня учи висше от 10 години и така и не може да завърши, пише HotArena.net.

Тя не успява да смогне да си вземе изпитите и да се похвали с тапия. 33-годишната бургазлийка първо бе студентка по „Икономика” в Нов български университет. Тя бе приета още през 2008 г. Неприсъствието на лекции й гарантираха куп навзети изпити, но въпреки това изкласила и втори семестър.

„Идваше по 2-3 пъти за цял семестър. Е, то не става само да се запишеш и накрая да си получиш дипломата – трябва и да четеш”, допълниха отдавана завършили и вече работещи по специалността си колеги на Зизу.

След като за 5 години успяла да вземе едва 6 изпита, Маджурова така и не успяла да завърши и да стане икономистка. След година почивка, помощничката на Гала в „На кафе” отново щурмувала ВУЗ, но този път със специалност „Журналистика“. Така от 4 години хубавата туркиня отново е студентка, но пак не може да завърши, защото не ходи на лекции.

Запознати твърдят, че Зейнеб изобщо нямала влечение към ученето, а се опитвала да завърши нещо, за да се хареса на родителите на годеника си Стоян Балевски. Те от години не я одобрявали не само защото е туркиня, а и защото е само със средно образование.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!